Weekly News

Bli med på ”Seniordans”: Å danse er å leve

Dans gir utfordringer, skjerper sansene, gir bedre helse og et lysere syn på livet. Dans bygger sosiale nettverk du ikke hadd drømt om eksisterte på forhånd. Det er bare å hive seg med. Du kommer garantert ikke til å angre. Dans har ingen aldersgrense, desto tidligere du begynner, jo lengre nytte vil du ha av dette gode folkehelsetilbudet

«Seniordans» har fenget over 12 000 nordmenn, fordelt på 500 grupper i alle landets fylker. Hva er det som gjør seniordans så attraktivt?
– Det er selve dansen med sine mange variasjoner, de mange fordelene med å holde seg fysisk og psykisk skjerpet og ikke minst det sosiale livet den fører med seg.

På Seniordans kan du gå uten partner og du trenger ingen forkunnskaper, sier leder og primus motor Olav Guldberg. På Seniordans treffer du velutdannede danseledere som sørger for god og lettfattelig instruksjon tilpasset ditt nivå og dine ferdigheter. Alle samlinger er blottet for prestasjonskrav.
– Vi har et profesjonelt utdanningssystem for danseledere som gjør det mulig å tilby et bredt - og likt - tilbud over hele landet. Godt er det, for ingenting er vel bedre enn friske, spreke og glade seniorer som holder den grå alderdommen på en armlengdes avstand og sparer samfunnet for millioner ved å utsette behovet for sykehjem og omsorg gjennom trivsel og glede, avslutter Guldberg.

Share this article

Journalist

Morten Iversen

Related articles