Weekly News

Sande – Norges eldste hyttebygger – aktiv over hele landet

Sande Hus og Hytter AS bygger i samarbeid med Selberg Arkitekter hytter som er arealeffektive, enkle og med tydelige formspråk.

– Vi har gjort store grep for å være helt i forkant på norsk hyttearkitektur, og utfordrer oss selv hele tiden på å skape gode løsninger på få kvadratmeter. I tillegg bidrar vi til et stedsutvikling der vi er til stede. God arkitektur dreier seg også om å få mest mulig ut av lite ressurser. Sammen med partnere og lokale grunneiere utvikler vi lokal arkitektur over hele landet, sier daglig leder Andreas Pütz.

Sande er landets eldste hytteprodusent etter starten i 1956. De har satt opp hytter over hele landet, ved sjøen og på fjellet, og rundt 25 prosent av salget går til Danmark. Sande har tatt vare på og foredlet all erfaring og kompetanse i bedriften for å sikre at nye eiere får en hytte de skal være fornøyd med.
– Noen av hyttene har vi solgt i mange år, mens andre er helt nyutviklet av oss det siste året. Hvis kunden søker en hytte som ikke finnes i vår nye katalog, har vi en avtale med Selberg Arkitekter om at vi sammen kan finne din drømmehytte. Vi har alltid en prosjektleder som følger hyttebyggingen fra begynnelse til fullføring. Dette gjør vi for unngå feil. Siden oppstarten har vi produsert over 11 500 hytter, og vi utfordrer oss daglig for å skape gode løsninger sammen med kundene våre, sier han.

Share this article

Journalist

Marius Morstøl Jenssen

Related articles