Weekly News

Ta sjansen – flytt sørover nå!

Dette sier Oddny S. Tronstad (63). Hun og mannen skulle bare ta seg et friår. Nå driver hun sin egen virksomhet på den spanske middelhavskysten og alle leddplager hun tidligere sleit med er som blåst bort.

 Å flytte hjem til Bergen er utenkelig.
– Mange eldre mennesker ville hatt det godt – både fysisk og psykisk – av å bo her nede. Ikke bare på grunn av været og levekostnadene, men vi har også saltsjøene som er fantastiske for leddsykdommer, psoriasis og luftveisplager. WHO har kåret området til det tredje beste i verden å bo i, sier Tronstad som startet sitt eget eiendomsmegler-firma – Costa Blanca Bolig – alene for fem år siden. I dag har hun fire ansatte.

Tør å ta sjansen, er Tronstads råd til alle som vurderer å flytte nedover. Det er ingenting å vente på.
– Er du usikker på språk, folk og kvalitet på helsetjenester, spør oss – vi har lang erfaring og kan hjelpe med alt. Vi kan hente deg på flyplassen og kjøre rundt og se på hus. Vi hjelper med hva det skulle være og du kan snakke norsk hele tiden hvis det er det det står på, avslutter Tronstad, som lovpriser sykehuset i Torrevieja. Et sykehus som har blitt kåret til det nest beste i hele Europa. – Mange eldre mennesker ville hatt godt - både fysisk og psykisk - av å bo her nede, siger Oddny S. Tronstad.

Share this article

Journalist

Morten Iversen

Related articles