Weekly News

Velkommen til reiselivdagen i Stavanger, Tønsberg og Bergen!

Så står et helt nytt kalenderår, med nye ferieuker foran oss. Vi ønsker alle reiseglade velkommen til Reiselivsdagen i Bergen, Stavanger, Tønsberg!
Her finner du din neste drømmeferie! Bransjen er samlet og klare for å gi deg sine aller heteste reisetips. Kom og bli inspirert, la erfarne reiseoperatører gi deg de aller beste tips, råd og erfaringer samt bestill reisen direkte på messen og få gode rabatter.

Hva med en ferie langs norske­kysten med Hurtigruten? Se
vakre Helgelandskysten og Nord-Norge, spekket med inntrykk og fantastisk natur! Eller kanskje du vil på en spennende safari i Afrika og avslutte med strandidyll på Zanzibar? Romantisk weekend­tur eller bussreise med venner til en av Europas mange flotte storbyer? Drømmecruise i Middelhavet eller Karibien? Elvecruise eller reise med privattog? Opplevelser for hele familien, med mengder av parkanlegg for store og små i deilige Danmark eller Sverige?

Investere i egen ferieeiendom i utlandet?

Du kan la deg inspirere til å reise ved å lese et intervju med globetrotter Gunnar Garfors som har besøkt alle land i verden! Se side X. Reisemålene og opplevelsene er mange!
Velkommen til Reiselivsdagen i Bergen, Stavanger og Tønsberg!


Vi ønsker alle et fantastisk og spennende reiseår for 2018!

Messehilsen fra Reiselivsmessen AS
Merete Falch

Share this article

Journalist

Merete Falch

Related articles