Weekly News

Yogareise

Det kan være billigere å dra på yogaferie enn å tegne et års medlemskap lokalt. Den eldgamle treningsformen som blir stadig mer populær blant seniorer med god tid, kommer opprinnelig fra India og har utviklet seg gjennom tusenvis av år. 

Selve ordet «yoga» eller «å forene» som det betyr handler om å forene pust, meditasjon og bevegelse. Topp trening for både kropp og sinn! Her er tre hotte anbefalinger til steder å dra, både for den drevne og den noe mer ferske.

Laem Sor i Thailand er muligens Asias beste yoga-destinasjon. Her kan du ikke bare trene yoga. Du bor omtrent på stranda og har utsikt til turkisblått hav så langt øyet ser.

Det er lett å få hakeslepp av Ananda in the Himalaya. Dette er drømmen for deg som virkelig vil ta indisk yoga-kultur på pulsen. Her på Himalayas fjelltopper ligger også de yoga-mytologiske byene Haridwar og Rishikesh.

Er Costa Rica paradis på jord? På øya er dyrelivet rikt, oasene grønne og fruktbare, gyllen sand og langstrakte strender med krystallklart vann. I tilegg til yoga kan du på Costa Rica bedrive; snorkling, fisking og surfing. 

Share this article

Journalist

Morten Iversen

Related articles